Camping Key Europe

Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du ett Camping Key Europe.

 

Varför Camping Key Europe?

De campingplatser i Sverige som är anslutna till Camping Key Europe är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping.

 

Det finns flera anledningar till att vi tillämpar kortsystemet:

– Kortavgiften bidrar till att kvalitetssäkra campingupplevelsen. Intäkterna från kortet går t ex till arbetet med elsäkerhet, brandsäkerhet, miljöfrågor och utveckling av campingplatserna.
– Kortet ger snabb hantering vid in- och utcheckning. Inga papper att fylla i, det är bara att dra kortet så är det klart. Detta effektiviserar arbetet på campingplatserna och håller ner campingavgiften.

 

Kortets mervärde för dig som gäst:

– Snabb in- och utcheckning på alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping.
– Olycksfallsförsäkring. Genom kortet är hela familjen försäkrade vid en eventuell olycka. Läs mer här
– Tillgång till, och rabatt på, 1000-tals campingplatser i Europa. Läs mer på campingkey.com
– Rabatter och erbjudanden i Sverige samt ute i Europa. Sök bland alla korterbjudanden eller ladda ner en PDF med en översikt över årets svenska korterbjudanden.

Dessutom får man:
– Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan.
– Tillgång till appen Camping Key Europe (finns på App Store och Google Play).
– Nyhetsbrevet Upptäck Sverige från Camping.se.

Kortet kostar 150 kr per år och du kan köpa här eller direkt ute på campingplatsen när du checkar in, det kostar då 160 kr

 

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Camping Key Europe ägs av Camping Key Alliance. SCR Svensk Camping är en av parterna i Camping Key Alliance, de övriga parterna är NHO Reiseliv i Norge, Campingrådet i Danmark, Camping Finland, ANWB i Nederländerna och ADAC i Tyskland. Mer information finns på Campingkeyalliance.com.